IZPAD SISTEMA

Zaradi okvare rezervnega napajanja – UPS je tekom noči prišlo do izpada omrežja. Napaka se odpravlja, naprošamo vse, da resetirate CPE in ruterje, če imate povezane na CPE. Hvala za razumevanje

Izpad v glavni postaji

Spoštovani naročniki KTV Dravograd!

Danes 28.11.2022 okrog 12.00 ure je prišlo do izpada v glavni postaji. Za nevšečnosti se vam opravičujemo. Težava je že odpravljena. V primeru, da vam internet še ne deluje, resetirajte aktivno opremo.

Hvala za razumevanje.

KTV DRAVOGRAD

Lokalne volitve 2022

Pred nekaj dnevi smo vstopili v predvolilno obdobje. Predvsem za vse kandidate, stranke in liste je to pomemben čas. Nagovori volivcem, srečanja z njimi, objave na spletu, letaki… vse to so pristopi, ki jih boste gotovo izkoristili. Iz uredništva Koroške TV Dravograd pa Vas vabimo, da tudi naš medij izkoristite za to, da se predstavite potencialnim volivcem.

Ponujamo Vam tri možnosti:

  1. Objava na video straneh (plačljivo)
  2. Samostojna predstavitev posneta v našem studiu ali na terenu (plačljivo)
  3. Skupinska predstavitev na katero bomo povabili po enega predstavnika posamezne liste ali  stranke in predstavitev kandidatov za župana oz. županjo (brezplačno)
  4. Vsak županski kandidat oz. kandidatka ima možnost 5 min. izjave za javnost v informativni oddaji Obzornik. Izjava je lahko posneta na novinarski konferenci, ki jo bo kandidat oz. kandidatka pripravil/a, v našem studiu ali drugje na terenu.

Pri objavah in samostojnih predstavitvah velja povedati, da bomo upoštevali vrstni red naročil. Tako se bodo video strani zvrstile po vrstnem redu, kot bomo prejemali naročila in slikovni material. Pri samostojnih predstavitvah pa bomo glede na vrstni red naročil naročniku omogočili izbiro termina snemanj in predvajanj predstavitev. Samostojne predstavitve bo mogoče predvajati vsak večer ob 20. uri razen ob torkih, ko bodo takoj po oddaji Obzornik.
Skupinska predstavitev bo v dvorcu Bukovje. Termin bomo sporočili v naslednjih dneh. Potekala bo v dveh skupinah glede na vrstni red, kakor ste vlagali kandidature.

Za vsa morebitna vprašanja sem Vam na voljo na telefonski številki 031-236-481 (Anita Špringer).
Veselim se srečanja z Vami in Vas lepo pozdravljam!

LOKALNE-VOLITVE-2022

Pretrgan optični kabel

Zaradi pretrganega optičnega kabla bodo danes 07.10.2022 do večernih ur v izpadu področja: Trg, Prežihova ulica, Vič, Viška cesta, Koroška cesta, …

Tehniki težavo že odpravljajo.

Prosimo za razumevanje.

Posodobitve za multimedijske predvajalnike

Obveščamo vas, da je na voljo nova različica programske opreme v.14.5.3 za multimedijske predvajalnike, ki bo na vse naprave STB nameščena 30.9.2022. Po uspešni posodobitvi se bodo naprave samodejno ponovno zagnale.

Nova različica vsebuje varnostne popravke.

Za televizorje in naprave z operacijskim sistemom Android TV bo nova različica aplikacije na voljo v trgovini Google Play.

 

Obvestilo

Uporabnike storitev obveščamo, da bo v noči iz srede na četrtek (iz 28. 9. 2022 na 29. 9. 2022) med 23.00 in 05.00 uro potekala nadgradnja sistema (s strani dobavitelja signala CATV Selnica-Ruše) in bo moteno delovanje signala na celotnem območju CATV Selnica Ruše.

Prosimo za razumevanje.

Izpad TV signala

Spoštovani Uporabniki!

Prejeli smo obvestilo, da bo izpad TV signala danes, v SREDO 24.8.2022, med 12.30 in 15.00 uro.

Vzrok izpada so vzdrževalna dela Elektra na Mladinski 6, Vuzenica.

Prosimo za razumevanje.